Krispiga grönsaker och krämig kokosmjölk gör denna rätt till en favorit. Man kan variera den efter smak med olika wok grönsaker eller varför inte ta färska grönsaker man har hemma. Tack till Georg för att han delade med sig av detta smaskiga recept.

Ingredienser
2 mellanstora lökar
2 vitlöksklyftor
1 paket soja-/ Quornbitar (300 g)
1 tärning grönsaksbuljong
1 msk sojasås
1–2 burkar kokosmjölk (400 ml)
1 paket frysta färdiga wokgrönsaker (500-600 g)
3 msk rapsolja
Citrongräs

Instruktioner
Skala och hacka löken, pressa vitlöken. Fräs detta tillsammans med soja-/Quornbitarna i oljan ca 10 minuter under omrörning. Häll på kokosmjölken och häll i buljong och sojasås. Låt småputtra i ca 10 minuter. Rör om några gånger. Häll i wokgrönsakerna (skall inte tinas i förväg) och hetta upp över medelvärme i ca 5-7 minuter. Allra sist strör du över lite hackat citrongräs. Servera direkt till t.ex. basmatiris eller råris, som är ännu nyttigare.