Intresserad i något gott, näringsrik och snabbt? Denna recept är fullproppade med grönsaker som har med sig sin näring och receptet tar inte mer än en kvart eller tjugo minuter att laga!

Ingredienser
1 gullök
1 röd paprika

250 g. champinjoner
270 g. tofu, frusen och tinade
250 g. körsbärstomat
150 g. färsk spenat

1 msk. grönsakskrydda (Vegeta eller en bra grönsaksbuljong)
1/2 tsk. rökt paprika (paprika smoked)
salt efter smak

1 – 1 1/2 dl. iMat, havre grädde

Instruktioner
Strimla båda lökan och paprikan, sen steka de tills de är mjuka i en stor stekpanna. Dela champinjonerna och strimla tofun Tillsätt de till de stekta lök och paprika. Strö över grönsakskryddan och rökt paprikan. Låt tofun och champinjonerna få lite färg. Tillsätt körsbärstomater och spenat. Låt spenaten vissna. Till sist tillsätt havre grädden och salt efter smak. Njut tillsammans med röstade potatis, fullkornsris eller quinoa!

Tips
Byta ut eller lägga till de grönsaker man har hemma – t.ex. aubergine, squash, broccoli, strimlade kål. Det är bara fantasin som sätter gränserna!